Kdo ali kaj so LovelyBags?

Odločitev, da v Slovenijo pripeljemo blagovno znamko, ki je popolnoma osvojila in zasvojila Balkan, sploh ni bila težka. Ženski del naše ekipe je namreč zadolžen za spremljanje trga in trendovskega dogajanja okoli nas. Spremljanje blagovne znamke LovelyBags je bil privilegij, pravita. Toliko srčnosti, pozitivne energije, truda in veselja je v tej zgodbi o uspehu. Definitivno nekaj, kar si zasluži velik naslov. V naslednjem koraku je bilo potrebno le še prepričati odgovorne za širitev blagovne znamke. Po večmesečnem dogovarjanju nam je le uspelo. Dobili smo ekskluzivo za Slovenijo. Punce, na vrsti ste ve, privoščite si svojo in zasijte v vsej njeni zgodbi!

Lovely zgodba se je začela novembra 2011. Ko je Marija, ustanoviteljica in kreativna direktorica podjetja, še delala v računovodstvu enega izmed podjetij v njenem kraju. Takrat je, v bistvu bolj ali manj iz dolgčasa, skicirala par različnih modelov torbic zase. Ko so le-te videle njene prijateljice, so si jih normalno, zaželele tudi one. Tukaj se je vse začelo. Navdihnjena s pozitivnimi kritikami svojih bližnjih je Marija odprla FB stran in svoje kreacije poimenovala Lovely Bags. S prvim profesionalnim fotošutingom so prispele tudi prve kritike javnosti, ki so bile več kot odlične. In takrat se je zgodba o uspehu v bistvu začela.

Precej truda, učenja, neprespanih noči in kreativnosti je vloženo v posel, ki se danes lahko pohvali s trendovsko in prepoznavno blagovno znamko. Zanimanje za torbice je iz dneva v dan večje. Od začetka je Marija vse torbice risala in šivala sama, dandanes torbice šiva že več kot trideset šivilj. Poleg online prodaje se torbice LovelyBags prodajajo še v 35 prodajnih mestih v BiH in na Hrvaškem. Te jeseni, torej zdaj, odpirajo še Slovenijo, Srbijo in Črno goro. In praznuje se šele PETA obletnica. <3

Materiali se izbirajo zelo skrbno, zato se šiva le iz visokokvalitetnega umetnega usnja. Od dizajna do končnega izdelka se lahko reče, da je vsaka posamična torbica tako zamišljena kot izdelana z ljubeznijo. Vse torbice so kot rečeno: ROČNO delo.

Tudi zato se ob vsaki torbici pojavi slogan: HAND MADE|MADE WITH LOVE. #BeLovely. #StayLovely.